Main Page Sitemap

E-voucher bioscoopbon


e-voucher bioscoopbon

worden bij de kassa. Gister besteld, vandaag mijn ticket al binnen. Sagel Welke Pathe bioscopen doen mee in Rotterdam?

Bedankt Menzis voor deze leuke initiatief. Van Ledden Graag vermelden wanneer de kaartjes weer op voorraad kunnen zijn. We zijn nu een week verder, maar ik heb helaas nog niets mogen ontvangen. Hier kunt u de codes die u van ons ontvangen hebt, alsnog verzilveren. Met vriendelijke groet, S Oranjeboom.K.H. Binnen 2 dagen had ik de voucher al in mijn mailbox. Je moet wel op tijd je punten omwisselen. Wanneer u zelf een 3D-bril heeft geldt een toeslag van 4,-. Nu spaar ik meer punten per maand dan dat ik vouchers kan bestellen, grrrrrr! I 1ster voor Boost Reactie door SamenGezond beheerder Wat vervelend om te horen.


Sitemap