Main Page Sitemap

Uwv voucher utrecht


uwv voucher utrecht

een drijvend zonnepark niet onder voor een zonnepark op land. We hebben een tweetal ondernemers bereid gevonden om ons iets te vertellen over hun innovatietraject en hoe ze daarbij slim ondersteuning gezocht en gevonden hebben. Daarbij kan gedacht worden aan zaken als verplaatsing van tuinders naar het moderne glastuinbouwgebied Bergerden, de verduurzaming van de glastuinbouw door introductie van nieuwe energievoorzieningen, promotie en marketing van het gebied transport en logistiek. Provincie Gelderland voert de aanbesteding uit en betaalt 50 van de kosten en de tuinders/gemeente Lingewaard de overige. Hier vindt u de brochure en waar u zich kunt aanmelden. Immers, deze regio is een van de beste tuinbouwgebieden in Gelderland en heeft een sterke orintatie op de export. Niet voor niets dat Greenport Arnhem-Nijmegen een werkgroep Nieuwe Energie heeft die de ontwikkelingen op energiemarkten en in de regio nauwgezet volgt. De provincie Gelderland betaalt de kosten van het netwerk. Met name in de eerste weken was het even wennen dat de logistieke stromen anders verliepen: waar te lossen en hoe vinden de doorverdelingen plaats. Lees verder Samenwerking innovatief, duurzaam en aantrekkelijk tuinbouwgebied nextgarden bekrachtigd Vele partijen werken samen aan een innovatief, duurzaam en aantrekkelijk tuinbouwgebied nextgarden.

Lees verder Plantion steekt corporate website in volledig nieuw jasje Volledig responsive, een fris design en zeer gebruiksvriendelijk voor aanvoerders, kopers en andere bezoekers. Twee verschillende gebieden die met elkaar gemeen hebben de glastuinbouw in de Stadsregio Arnhem Nijmegen op een hoger plan te brengen en de sector in de deze regio te versterken. Hij zelf werd genspireerd door een lezing van kapitein Charles Moore. In de film wordt een beeld geschetst van het innovatieve karakter van het glastuinbouw gebied en een indruk gegeven van de omgeving. Lees verder Informatiemarkt Glastuinbouw in Lingewaard druk bezocht Glastuinbouw en verbetering van ruimtelijke kwaliteit leeft in Lingewaard! De vraag is echter; hoe gaan we dat doen? Het projectbureau richt zich op de ontwikkeling van de glastuinbouwgebieden direct rondom Huissen: de Dijkzone, Leutense Leigraaf, Rietkamp en t Zand.

Een gewas produceert vocht en dat moet worden afgevoerd zonder dat er energie verloren gaat. Daarom hebben Greenport Arnhem-Nijmegen samen met Projectbureau Bergerden en natuurlijk diverse tuinders uit het gebied deze film gemaakt. Tom van Wijk is lid van de hoofdirectie van C4C Holding en directeur CNC Grondstoffen.V. Wat zijn de technische mogelijkheden? Innovatie ontdekken bij de buren Ruben Bringsken (41) is directeur-eigenaar van Baltussen Konservenfabriek bv in Driel.


Sitemap