Main Page Sitemap

Recht van ontbinding vouchers


recht van ontbinding vouchers

sociale dienstverlening, gokactiviteiten, financile producten en diensten, onroerende zaken (dienstenovereenkomsten betreffende aanbouwen en herstel- en renovatiewerkzaamheden kunnen wel onder het herroepingsrecht vallen pakketreizen, executieverkopen en personenvervoer. Hier heeft zij een bod uitgebracht op een willekeurige vakantie naar Corfu van 700 euro! Specifiek: Vakantieveilingen schreef: Het recht van ontbinding, dat een consument bij online aankoop het recht geeft om binnen de wettelijke bedenktermijn van veertien dagen af te zien van de overeenkomst, is niet van toepassing. De laatste dag waarop u het herroepingsrecht kan uitoefenen is dan 15 maart. Veilingen die uitsluitend via online-platforms verlopen en die ter beschikking staan van consumenten, mogen niet als openbare veiling worden aangemerkt.

De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Dit alles komt in dit geval op hetzelfde neer. Wanneer heeft u een herroepingsrecht? Ook is het zo dat wij de geveilde producten en diensten via digitale vouchers aanbieden. Deze digitale vouchers zijn ook uitgesloten van recht van ontbinding.

Ik heb me laten verleiden tot het doen van een bieding op een snel aflopende internetveiling bij. U dient ook de leveringskosten terug te krijgen, tenzij u uitdrukkelijk voor een duurdere leveringswijze heeft gekozen dan de aangeboden goedkoopste standaardlevering (u draagt dan de meerkosten). Ook bij de online aankoop van vouchers of tickets heb je een bedenktijd, zolang ze vrij inwisselbaar zijn en je ze niet hebt gebruikt. Wanneer is er sprake van koop op afstand? Ook is het zo dat wij de geveilde producten en diensten via digitale vouchers aanbieden. De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Zie in dit verband ook het artikel over. Wanneer heeft u een herroepingsrecht?

Herroepingsrecht - de nieuwe regels voor webwinkelsrecht van ontbinding vouchers

Kfc discount vouchers
De zellingen vouchers
Luncheon vouchers


Sitemap