Main Page Sitemap

Pathe e voucher


pathe e voucher

kies uw stoel(en). Dit doe je door na het kiezen van een film en voorstelling in het ticket keuzescherm de vouchercode in te voeren. . Met alle soorten vouchers en bonnen kun je terecht in de Path bioscopen, zowel bij de kassa als de ticketmachines. All-in Voucher, de Path All-In Voucher is geldig n reguliere filmvoorstelling in een Path bioscoop en geeft recht op n medium popcorn en n medium frisdrank; De voucher is alle dagen van de week geldig; Deze voucher geeft geen recht op alcoholische dranken; Voor 3D, imax. Klik hier voor meer informatie. U kunt kiezen of u de vouchers digitaal of per post wilt ontvangen. De vouchers zijn geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen. De reservering dient uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de film opgehaald te worden aan de kassa van de bioscoop. Met alle soorten vouchers en bonnen kun je terecht in de Path bioscopen, zowel bij de kassa als ticketmachines. Ga naar 'Stap 4: Afrekenen' en rond uw bestelling. Hoe bestelt u bioscoopkaartjes met uw Path Film vouchers?pathe e voucher

Op onze website kun je met een Path Film Voucher en Pa th Midweek Voucher een ticket bestellen. Dit doe je door na het kiezen van.

pathe e voucher

Voor 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D) en 4DX (3D) voorstellingen, Path TopDeal en Path VIP geldt een toeslag. De Path bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing (liggen ter inzage bij de kassa en zullen op verzoek worden toegezonden). Path Zaandam, path Zwolle, koop hier uw vouchers, locatie: Path Telefoonnummer: Path Klantenservice: (gebruikelijke belkosten) Website. De E-voucher mag niet worden verkocht aan derden. Maandag t/m donderdag te gebruiken bij alle Path bioscopen in Nederland. Hoe gebruik ik Path Vouchers of Path Vrijkaarten? Ga naar 'Stap 3: Bestellen' en controleer uw bestelling. Dit doe je door na het kiezen van een film en voorstelling in het ticket keuze scherm de vouchercode in te voeren. Path Breda, path Delft, klm voucher kopen path Spuimarkt, Den Haag, path Buitenhof, Den Haag. Path Scheveningen, Den Haag, path Ede, path Eindhoven. Maandag t/m donderdag te gebruiken bij alle Path en CineMec bioscopen in Nederland. U krijgt de korting door met uw VIP-kaartnummer op deze website.

Trainspot voucher, Flying blue golf voucher, Disear voucher online gratis,


Sitemap