Main Page Sitemap

Highco kortingsbonnen


highco kortingsbonnen

Original yoghurt uit. Wat moet je doen : Vul het actieformulier in en stuur het samen met het origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld. Heb je nog meer interessante kortingsites ontdekt? Seerus, winnaar van de eerste Belgische first Awards voor de meestbelovende start-up in de retailsector, gaat met HighCo. Tot en met 31 december kan je op onderstaande link een coupon aanvragen voor een gratis IJsboerke Raffas beter. Wat moet je doen: Je koop het product gewoon aan en je krijgt het bedrag 100 terugbetaald in bonuspunten aan de kassa. HighCo data kan u ook helpen met uw samplingcampagnes. 100 Terugbetaald Koop een My Carte dOr naar keuze en krijg je aankoop 100 terugbetaald via de website myShopi.

Schrijf je in en ontvang alle gratis aanbiedingen in je mailbox. Met deze zwoele temperaturen gaat een ijsje er altijd wel.

Handelaren kunnen de bonnen bij hen inruilen voor het bedrag dat vermeld staat op de bon. Je registreert met je obi rabatt coupon naam, adres en e-mail en vervolgens mag je de e-coupon(s) uitprinten. Gratis Producten Een nieuw jaar staat voor de deur en daar horen volgens IJsboerke (terecht als je het ons vraagt) gratis cadeautjes bij! Ga er zeker eens langs voor een ijsje, een leuke babbel en misschien kom je achteraf wel op tv! Naar jaarlijkse gewoonte organiseren ze ook dit jaar. Uit de cijfers die HighCo data Benelux heeft gepubliceerd, blijkt dat de Belgische gezinnen vorig jaar maar liefst 121. Voorwaarden : Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer. E-coupons zijn de elektronische tegenhanger van bonnen die je in kranten en weekbladen ziet. Je hebt ze in verschillende smaken: van heerlijk vanilleroomijs tot chocoladeijs met schilfertjes en ijs met tiramisusmaak. De exacte locaties liggen nog niet vast, maar je zal de gratis ijsjes sowieso kunnen vinden in Antwerpen, Brussel, Luik en aan de kust.


Sitemap